Starting a Game

Ik schrijf momenteel een verhaal voor een videogame en ben er bijna mee klaar. Binnenkort denk ik erover meer mensen in mijn project te betrekken om te helpen. Naast het voor de hand liggende idee om een ​​redacteur te krijgen die de verhaalconcepten moest bijwerken, dacht ik erover om een ​​kunstenaar een conceptuele kunst te laten maken. Dan een band of een muziekmaker om de soundtrack voor het spel te maken. Verderop in de straat wil ik een paar gamers krijgen die goed zijn in het coderen en spellen maken om een ​​demo van het spel te ontwikkelen.

Het spelidee is bedoeld voor een Triple A-lancering, maar ik weet dat de meeste projecten of ideeën niet worden opgepikt, dus ik stel mijn lat niet hoog. Maar ik ben er zeker van dat als mijn team voldoende inspanningen zou leveren en voldoende steun zou krijgen, samen met support voor fans, het een grotere kans heeft om opgepikt te worden door een bedrijf of de hel. Misschien zouden we het zelf wel maken als we op dat punt zijn aangekomen. Hoe dan ook, ik wilde gewoon vragen, hoe zou zo iemand dit aanpakken?

Ik heb overwogen om lokaal naar kunstenaars en redacteuren te vragen, dus ik denk niet dat ik met dat aspect moet worstelen. Maar als het gaat om het demoteam, zou ik dan beter op zoek zijn naar online hulp? Als ik de tijd en het geld had, zou ik het niet erg vinden om een ​​Game-engine uit stoom te halen of zoiets om eraan te werken, maar ik kan op dit moment gewoon niet helpen of iets doen met de demo. Het andere ding is, zou ik moeten proberen om een ​​kickstarter of een andere fondsenwervende site te maken om dit idee te pitchen om donateurs te krijgen?

Waarschijnlijk een maand of twee ben ik klaar om naar de volgende fase van het project te gaan, dus ik heb voldoende tijd gekregen om naar feedback te luisteren en de verschillende opties te onderzoeken voordat ik erin duik. Het lijkt gewoon een overweldigend project om zelf te beginnen, vooral wanneer al je vrienden in het echte leven het verschil niet kennen tussen een Xbox of Nintendo of gewoon de hele dag sociale media doen.

Bedankt voor de hulp 🙂View Reddit by lord_geckoView Source

5 thoughts on “Starting a Game

  1. The thing is, everyone has ideas for what video game they want made. Ideas are more than free in the industry. Your best bets are to finish your story, get it published, and see if anyone wants to make a game based on it, or go learn coding and a free game engine(there are plenty, you don’t need to buy anything on steam, unless you want something specific like RPG Maker). Unless you have a ton of money, then just post job positions online.

  2. Game idea is good, but the development of it is the most important. To make a game you really need a lot of money (or a lot of knowledge).. If you don’t have either, I would recommend to “sell” the idea, but the problem is to who. There are some small video-game enterprises that you could contact but your chances are low I have to tell you. Anyway, look for Vancouver, there are some of this enterprises that I’ve talked about.

  3. Writing a story for a video game? I don’t understand ….basically you’ve written a plot and what you want a character to be…but how can a game be made..?

    Is it a text sim or something?

    Just asking….:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *