Help figuring out old PC game

Hallo iedereen!

Ik probeer een oud pc spel te herinneren dat ik 2 decennia geleden heb gespeeld, maar kan de naam van. Ik hoop misschien dat iemand anders de naam kan onthouden van de details die ik me herinner. Ik heb geprobeerd online te zoeken, maar zonder resultaten.

Ik speelde dit spel ongeveer 20 jaar geleden op een pc. Het was een pixelated game waar de persoon die je beheerste een vrouw was. Ik herinner me dat er vijanden en rotsen zijn om duidelijk te maken, maar niet veel meer. Ik denk niet dat er een pistool was dat ik kon gebruiken, maar ik geloof dat ik een zwaard of iets dergelijks had. Ik wil zeggen dat het als een xena prinseskrijger een soort spel was, maar eerlijk kan ik me niet herinneren.

Elke hulp die iemand kan bieden zou zeer gewaardeerd worden.

Bewerken: Xenon naar Xena bewerktView Reddit by I_CaredView Source

2 thoughts on “Help figuring out old PC game

  1. what’s a Xenon warrior princess? is that french for Xena warrior princess?

Comments are closed.